26 d’oct. 2012

Re-Crea-Ré ja té guanyadors, Certamen fotogràfic de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa



 
Re-Crea-Ré ja té guanyadors
 El jurat de l'edició 2012 del certamen fotogràfic Re-Crea-Ré, organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, ja ha fallat els premis corresponents a les dues categories del concurs, b/n i color. Enguany hi ha hagut 33 concursants.
Categoria en color: 1er - Roser Arques Morueta ("Això no és Amèrica) de Deltebre 2on - Sandra Carot Girona ("Colors d'hivern") de Tortosa 3er - Eva Huertas Cornudella ("Moonlight") de La Juena (Lleida)
Categoria en blanc i negre: 1er - Eva Huertas Cornudella ("Eyes") de La Juena (Lleida) 2on - Miguel Morcillo Boronat ("Atac a càmera lenta") de Tarragona 3er - Eva Huertas Cornudella ("Els vigilants del mar") de La Juena (Lleida)
Les obres premiades, així com el conjunt de les que han estat presentades a competició, seran exposades en una mostra oberta a la Biblioteca Marcel·lí Domingo a partir de divendres 26 d'octubre, data en què tindrà lloc, així mateix, l'acte de lliurament dels premis a les 18.00 hores. L'exposició romandrà oberta fins el divendres 30 de novembre.