1 d’oct. 2014

Creative Conversation in English. Coordinator Maggie PrestidgeEvery wednesday, for future weeks we will be starting at 7pm, next week is speaking English!Dones grans, grans dones - Exposició a la Biblioteca de Tortosa
Exposició “Dones grans, grans dones” de l’Institut Català de la Dona.
Dates: De l' 1 al 17 d'octubre.
Lloc: Passadissos de la primera planta.
Organitza: Servei de Biblioteques. Central Biblioteques Terres de l'Ebre
Aquesta exposició trenca clixés sobre el que significa envellir per a les dones, desmunta els tòpics sobre les dones i reivindica que les veus femenines de totes les edats siguin escoltades i reconegudes.

Ser dona i fer-se gran d'un manera autònoma, sana i equilibrada és una tasca complexa. Les imatges de les dones grans d'altres temps queden lluny de la diversitat de models de dones grans d'avui en dia, la varietat de projectes personals i col·lectius que protagonitzen. Mai com ara hi ha hagut tantes dones grans tan preparades, amb tanta energia, amb un bagatge tan gran i amb tants anys per endavant.

La mostra està inspirada en el llibre "Demà més. Dones, vides i temps" (col·lecció Quaderns de l'Institut 6), d'Anna Freixas, i té com a objectiu aconseguir que les reflexions que conté siguin útils per aconseguir que les dones puguin envellir amb més qualitat de vida i amb un desenvolupament cada cop més lliure de la seva identitat pròpia.