5 de des. 2012

Aquest Nadal…, llegir també té premi! Agafa en préstec una novel·la i participaràs en un sorteig!!


Vine a la biblioteca, escull una novel•la, fes el préstec i omple una butlleta amb les teves dades personals. Entraràs en el sorteig d'un original arbre de torró, gentilesa Pastisseria Alqueza i d'unes ampolles de cava perquè brindis amb els teus per l’accés gratuït a la cultura i perquè les biblioteques públiques puguem continuar desenvolupant aquesta tasca.
Com més llegeixis... més possibilitats tindràs! Vine i participa-hi.
I recorda, una butlleta per cada novel•la (no es tindran en compte els llibres generals, còmics, cd's, dvd's o revistes), majors de 18 anys



Èxit de participació a la tertúlia del Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca de Tortosa


El 28 de novembre, a les 18.00 h, va tenir lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa la tertúlia mensual del Club de Lectura Fàcil de la ciutat sobre el llibre proposat per a la lectura conjunta de parelles lingüístiques i alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística.
Hi van assistir 20 persones entre alumnes, voluntaris i aprenents de procedències tan diverses com Senegal, Pakistan, Holanda, Anglaterra, Sud-amèrica, Marroc i Catalunya. En total es van sol·licitar 40 exemplars en préstec a la Biblioteca del llibre Trampa de foc, de Núria Martí Constans, professora del CPNL i escriptora. A la tertúlia es va fer la lectura en veu alta d'alguns fragments del llibre esmentat i seguidament va tindre lloc una xerrada sobre els drets de les dones, dels treballadors, etc.