29 d’abr. 2010

IV edició de la celebració de Sant Jordi a la biblioteca Marcel·lí Domingo

Divendres 23 d'abril a les 18h amb la presència del Sr. Joan Caballol, Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa,

Entrega de premis dels millors lectors i lectores, voluntariat i
 als guanyadors del Concurs Punt de Llibre i microrelats.


Com cada any els carrers de Tortosa com els de la resta de ciutats d'arreu de Catalunya s’omplen de llibres i roses, d’activitats culturals, de música i de gent.

Es també un moment especial per a les biblioteques i els que hi treballem aprofitem aquest dia per premiar els nostres millors lectors i lectores la seva gran afició i gust per la lectura, ja que, com tots sabeu, aquest és el nostre principal objectiu: fomentar l'hàbit lector, la recerca, l'estudi, la investigació i la cultura.

Les xifres estadístiques del 2009 van ser extraordinàriament molt significatives: 154.000 préstecs que tots vosaltres heu fet que la nostra feina sigui de sobres recompensada, la qual cosa, a la vegada, ens motiva a seguir treballant de la mateixa manera i encara amb més il•lusió.


Voldria agrair tot el treball del personal de la biblioteca perquè el seu esforç i de dedicació ha estat molt intens i productiu.


També vull agrair el treball i la tasca tan important que estan fent els voluntaris i voluntàries de la biblioteca tot oferint el seu temps per fer les coses més fàcils i més agradables als demés.