27 de set. 2011

Des del Ministerio de Cultura se’ns van convidar a la sessió de bones pràctiques titulada “Maneras de leer”, que va tenir lloc a Madrid els dies 21 i 22 de setembre.

                                   Lloc: Seu de la UNED de la Biblioteca de l'Escola Pia de Madrid

La sessió de bones pràctiques titulada “Maneras de leer”, va tenir lloc a Madrid els dies 21 i 22 de setembre. La biblioteca Marcel·lí Domingo assistia per presentar el projecte guanyador de la “Campaña de animación a la lectura María Moliner 2010” Sumem veus: Lectura sense barreres, amb el que pretenia acostar la lectura a persones amb discapacitat intel·lectual, per tal de contribuir a la millora de la integració social d’aquest col·lectiu que necessita que els escoltem i coneguem quines són les seves necessitats, enlloc de mirar cap a una altra banda, i així poder fer un pas més en el procés de normalització d’aquest col·lectiu.
Tots els assistents convidats van presentar les seves propostes amb la intenció de donar visibilitat a les accions que es porten a terme en centres docents i biblioteques públiques.

Butlletí de la Biblioteca Núm. 11


Concurs de dibuix per a nens i nenes de primària de centres de Tortosa sota el lema "Omple Tortosa de bicis" a la Setmana de la Mobilitat Sostenible



El concurs de dibuix per a nens i nenes de primària de centres de Tortosa sota el lema "Omple Tortosa de bicis" a la Setmana de la Mobilitat Sostenible permetrà conèixer la motivació dels més petits en aquest aspecte de la mobilitat sostenible. Els dibuixos estan  exposats a la Biblioteca Marcel·lí Domingo fisn el 30 de setembre a la planta baixa.
Tortosa se sumarà del 22 al 29 de setembre a la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Set dies, durant els quals es duran a terme accions de difusió dels efectes que provoca la contaminació dels cotxes, així com de denúncia de les actituds incíviques que es fan al volant. El lema de la campanya, Estalvia combustible, regala aire net, recull l’esperit central de les activitats.  
[+ informació]