1 de jul. 2011

Entrega de certificats a l'alumnat dels cursos organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a Tortosa i comarca. També es va fer un reconeixement a diversos alumnes que han destacat per les seues activitats al llarg del període escolar

Dijous 30 de juny a les 19,30h a la sala polivalent de la biblioteca de Tortosa


L'acte va ser presidit pel Sr. Francesc Ferrer, Delegat de Cultura de les Terres de l'Ebre, la Sra. Rosa Cid, Regidora d'Ensenyament de Tortosa i el Sr. Ferran Bel, Alcalde de Tortosa. Va fer la presentació el Sr. Jordi Duran, Director del CNL de les Terres de l'Ebre.
Després de l'entrega de diplomes a la gran quantitat d'alumnes que varen assistir, més d'un centenar, el Consorci va obsequiar a tots els presents amb un magnífic àpat i un detall de record.
Moltes gràcies per la vostra presència va ser una tarda magnífica.

Sopar d'acomiadament i benvinguda del personal de la biblioteca

Ahir dijous 30 de juny varem fer el sopar d'acomiadament de dos companys de la biblioteca, el Sergi i el Josep M. que acaben els sis mesos del seu pla d'ocupació. Volem donar-los les gràcies pel seu bon caràcter i tot el treball que han fet a la biblioteca i desitjar-los molta sort.
També varem donar la benvinguda a dos nous plans d'ocupació, el Vlad com dinamitzador de la biblioteca digital i la Rosa com a dinamitzadora infantil.