19 de maig 2012

VI Edició Premis "Esport i Cultura" - "Usuàries i usuaris dels Clubs de Lectura" de la Biblioteca Marcel.li Domingo

El divendres 18 de maig, a les 18:00 h, es va celebrar a la biblioteca Marcel.lí Domingo de la nostra ciutat, la VI edició dels premis "Esport i Cultura", que amb la iniciativa del club i de la Biblioteca, l'Ajuntament de Tortosa i Fundació La Caixa, premia una selecció dels nedadors i nedadores del Club Natació Tortosa.

La finalitat del premi és aportar un valor afegit de qualitat a la pròpia pràctica esportiva del club i servir d'estímul a la seva realització

A l'acte va assistir la Delegada d'Esports de les Terres de l'Ebre, la Sra Cinta Espuny, el Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Sr. Joaquim del Pino, entre d'altres personalitats. La biblioteca estava de gom a gom i per aquest motiu volem agrair a tots els assistents.

Els seleccionats en aquesta sisena edició del Club Natació han estat 21 en total. També es va premiar als usuaris i usuàries dels Clubs de Lectura de la biblioteca i del grup de conversa Xerrem.
- Club de Lectura d'adults coordinador Jesús M. Tibau
- Club de Lectura de Francès coordinadora Aisha
- Club de Lectura Fàcil coordinadora Esther Martí
- Reading Club coordinadora Begonya Moya
- Grup conversa Xerrem xerpa Pilar

A continuació es va premiar a l'Alba Fernandez (del Club Natació Tortosa) guanyadora del Concurs de fotografia Esport i Cultura en imatges. Tots els treballs estaran exposats als passadissos de la segona planta de la biblioteca fins a final de maig.

Amb aquesta iniciativa desitgem que els premis que rebran els seleccionats els motivin encara mes per continuar practicant la natació i que al mateix temps els serveixi per gaudir d'uns bons moments d'oci llegint i apropant-se al món de la lectura.

Club de Lectura Maig, Això és un home de Primo Levi, a la biblioteca de Tortosa

Club de Lectura per comentar el llibre Si això és un home, de Primo Levi (Torí, 1919-1987). Coordinat per Jesús M. Tibau.