19 de set. 2008

CLUB DE LECTURA:”L’Arrel de la mandràgora” de Gerard Vergés. Dilluns 22 d'octubre


El proper 26 de setembre a les 22 h al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa es realitzarà un més que merescut homenatge al poeta més important de la literatura ebrenca, Gerard Vergés.

Amb una idea sorgida del Club de Lectura de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, amb el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa i de la Fira del Llibre Ebrenc i Llibresebrencs.org, es realitzarà un acte que cap amant de la literatura ebrenca pot perdre’s.

L’acte s’iniciarà amb l’entrega del premi al guanyador de la tercera edició del premi de narrativa Cristòfol Despuig de Tortosa, que va recaure amb un altre molt bon escriptor ebrenc, Josep Igual, amb el llibre “Quaderns deltaics”. Tot seguit una vintena d’autors llegiran diversos poemes de la gran obra poètica que té Vergés i s’acabarà l’acte amb l’espectacle “Cançons de mandràgora” del músic eslovac, afincat a l’Ebre, Robert Faltus.

De ben segur que serà una nit d’emocions, records, sentiments i literatura amb majúscules sorgida de la gran obra que té Gerard Vergés. Tothom hi està convidat