1 de nov. 2012

Terroríficament la tarda més divertida de la biblioteca de Tortosa amb el taller de pastisseria, Halloween o Castanyada? Per a llepar-se els dits...







Dimecres 31 d'octubre, Halloween o Castanyada... tots dos!! Amb més d'un centenar de xiquets i xiquetes varem celebrar el Taller de Pastisseria a càrrec de Rosa Tomàs, degut a la gran afluència de públic infantil varem fer dos torns i aprofitem per disculpar-nos a tots aquells que no vareu poder participar-hi perquè no ens quedava més material. Us asseguro que l'any que ve en farem més.

Mireu quines aranyes més dolces varem fer a la nostra biblioteca i que divertits estàvem tots!!



El Club de Lectura Fàcil celebrant la Castanyada a la biblioteca de Tortosa




Lectura fàcil Maurice o la cabana del pescador de Mary Shelley. Coordinadora Esther Martí. Organitza Biblioteca. Col·labora CNL
Dimecres 31 d’octubre a les 18,30 hores a la segona planta de la biblioteca.

Maurice o la cabana del pescador tracta de la vida d’un pobre noi, Maurice, que no posseeix absolutament res material: ni casa, ni fortuna, ni tan sols família…, però que té un tresor d’incalculable valor: la bondat, l’honestedat de cor. I és precisament gràcies a aquesta bondat que, sense proposar-s’ho, aconsegueix allò que tant desitja: l’amor i l’amistat.

Mary Shelley, l’autora d’aquest llibre, va dur una vida intensa i emocionant, que la va portar a ser una dona admirada per tota una generació d’escriptors posteriors. Es va avançar a la seva època per la seva ideologia feminista i la seva mentalitat liberal.

En l’actualitat, aquesta novel·lista anglesa és coneguda, sobretot, per Frankenstein o el modern Prometeu, una de les obres romàntiques més importants de la història de la literatura.
Rosa Fernández ha adaptat aquesta novel·la seguint els critèris de Lectura Fàcil i Riki Blanco l’ha il·lustrat.



Activitats Novembre 2012