9 de març 2015

Inauguració de la nova filial de la Biblioteca Marcel·lí Domingo a Campredó.

La Biblioteca Pública de Campredó es crea com a filial de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, de la qual rebrà suport en la gestió i el subministrament de fons documental.

La biblioteca ocupa 84 m2 i està situada a la segona planta del Casal cultural Francesc Llop Marquès, que pren el nom d’aquest paisatgista i aquarel·lista local (Campredó 1873 – Barcelona 1970). Aquest centre destina la planta baixa a casal d’avis, la primera planta a sala polivalent, i la segona a la biblioteca i a una sala d’exposicions dedicada al pintor.

El fons bibliogràfic consta de 2.050 documents, dels quals uns 250 són audiovisuals. L’horari d’obertura serà de 10 hores setmanals de dilluns a divendres de les 17h a les 19h. Oferirà els serveis de consulta a sala, informació bibliogràfica i local, préstec, accés a Internet i programes d’ofimàtica, promoció de la lectura i espai Wi-Fi. El personal està format per un tècnic auxiliar. El correu electrònic és biblioteca@campredo.cat i el telèfon 977 59 75 95. També rep el suport de la Central de Biblioteques de les Terres de l’Ebre.

El cost de la inversió municipal (obra, equipament, mobiliari, adquisició de fons i senyalització) ha estat de 10.225 euros, dels quals 2.544 han estat un ajut de la Diputació de Tarragona.

Dissabte 7 de març de 2015.

Inauguració “El valor del vi i de l’oli a la Cultura Ibèrica” a la biblioteca Marcel.lí Domingo de Tortosa.











Dia 6 de març a les 19:00h
L’exposició, que inclou 32 obres d’artistes locals es va obrir al públic el divendres 6 de març a les 19.00 h, amb la presència de d’il·lustrador ebrenc, Ignasi Blanc.
L’objectiu d’aquest projecte fou el de promoure la creació artística i artesanal al territori. La iniciativa s’impulsà des de Rural Calaceite i la Casa dels Abeuradors, juntament amb Celler Altavins, Mas de Flandí, Brogit Viatges i Terres Magazine. El conjunt d’obres que podreu contemplar és fruit del certamen que dóna nom a l’exposició i, del qual en va resultar guanyadora, l’artista gandesana Mar Martos.
Tots els assistents van gaudir d'un tast de vi a càrrec del Celler Altavins i oli de Mas de Flandí.