24 d’oct. 2014

Taller Creatiu de Narrativa. A càrrec de Jesús M. Tibau





Aquesta activitat ha estat programada pel nostre autor de capçalera, Jesús M. Tibau, una iniciativa que es fa gràcies al suport del Servei de Biblioteques i que comparteix amb la institució de les Lletres Catalanes i l’Institut Català de les Dones.

L’objectiu del projecte de capçalera és enfortir el vincle entre els escriptors catalans i les biblioteques públiques del país a través d’una fórmula ben senzilla: cada biblioteca participant acull de forma preferent un escriptor o una escriptora de trajectòria literària contrastada, que accepta convertir-se en autor de capçalera de la biblioteca amb la qual se sent vinculat.

La biblioteca assumeix el compromís de promoure la trajectòria i l’obra de l’autor acollit i de convidar-lo a participar de la vida literària i cultural de la biblioteca. Per la seva banda, l’autor es compromet a redactar un text breu sobre les biblioteques i el seu paper cultural, a més de participar activament en la vida de la biblioteca, en la mesura de les seves possibilitats, en aquest cas l'autor de caçalera ha creat aquest taller creatiu de narrativa.

Divendres 24 d'octubre a les 19h, a la sala polivalent de la biblitoeca.

Presentació del llibre 'Malanyet' (Edicions 1984) de Pere Audí a càrrec d'Estrella Ramon.







Dijous 23 d'octubre ales 19,30h, a la sala polivalent de la biblioteca.

Si voleu llegir més sobre aquest llibre, clica aquí