20 de des. 2016

Aquesta ha estat l'última sessió del Creative Conversation in English, fins l'any que ve!!

Aquesta ha estat l'última sessió del Creative Conversation in English, fins l'any que ve!!

Reading Club de la biblioteca de Tortosa a càrrec de LyudMila Futa, aquest ha estat l'última sessió de l'any. foto de Irene Prades Ginovart. foto de Irene Prades Ginovart.Dilluns 19 de desembre a les 19h.

El Taller de Dansa Lliure de la biblioteca de Tortosa s'acomiada fins l'any que ve. Amb bon ritme i ball ens desitgen Bones Festes. Gràcies Tika!!!
Formació d'usuaris a dos grups de batxillerat de l'Institut de Deltebre, a càrrec de M. José Ferré, bibliotecària.


Formació d'usuaris a dos grups de batxillerat de l'Institut de Deltebre, a càrrec de M. José Ferré, bibliotecària. Dimarts 20 de desembre.

Taller d'iniciació a Internet a càrrrec d'Isabel CampanyaTaller d'iniciació a Internet a càrrrec d'Isabel Campanya

BOOLINO Book Box. L'Eina creada perquè els pares s'involucrin i ajudin els seus fills a descobrir la lectura i fomentar l'hàbit lector. ¡Involucra't i diverteix-te!BOOLINO Book Box. L'Eina creada perquè els pares s'involucrin i ajudin els seus fills a descobrir la lectura i fomentar l'hàbit lector. ¡Involucra't i diverteix-te!
Sabem que els nens no llegeixen, i això es tradueix en mals resultats escolars. Nosaltres volem canviar això, volem ajudar-te a fomentar l'hàbit lector en els teus fills...Et facilitem jocs i materials per passar junts estones molt divertides. Els experts de Boolino elaboren una guia de lectura que s'inclou amb cada llibre, pensada i escrita per a tu, perquè descobreixis les claus de la lectura...
Els experts de Boolino elaboren una guia de lectura que s'inclou amb cada llibre, pensada i escrita per a tu, perquè descobreixis les claus de la lectura.
Ho podeu demanar en préstec a la biblioteca!!!