17 de febr. 2014

Les biblioteques de les TE al programa 'Festa Major' de L'Ebre TV

La directora de la Biblioteca de Gandesa, Cinta Roldám, la directora de la Biblioteca d'Amposta, Joana Serret i la directora de la Biblioteca de Tortosa, Irene Prades al programa  'Festa Major'. Presentador Borja Ferrando del Canal L'Ebre TV. Divendres 14 de febrer a les 10h.

Si voleu veure le programa, feu clic aquí

Tan divertit com un joc! 50 Anys de Cavall Fort

Per acabar de celebrar el nostre aniversari hem decidit fer una exposició, perquè tenim ganes que arribi a molta gent pugui saber què és, com és i el munt de coses que ha fet la revista Cavall Fort! L’exposició serà itinerant, que vol dir que viatjarà d’un lloc a l’altre.
Als panells de l’exposició, a més de veure-hi pàgines i de descobrir-hi anècdotes i curiositats de la revista, hi podreu... jugar! I és que en els plafons hi trobareu entreteniments i jocs per a resoldre.
On la podeu veure? Fins al 25 de febrer a la Biblioteca de Tortosa
L’exposició, titulada “Cavall Fort. Tan divertit com un joc”, viatjarà per les biblioteques públiques, gràcies a la col·laboració del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Biblioteques de l’Ajuntament de Barcelona.