17 de juny 2011

Xerrada: Revetlles amb precaució a càrrec de Francesc Bertomeu, Sotsinspector de la Policia Local de Tortosa

                      Dijous 16 de juny a les 18 sala polivalent de la biblioteca
Amb l'arribada de l'estiu, arriben també les celebracions de festes populars i tradicionals, com les revetlles que, com ja sabeu, es fa l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres.

L'objectiu d'aquesta xerrada “Revetlles amb precaució” no és restringir l'ús del material pirotècnic i de la celebració de les revetlles, sinó minimitzar els riscos que l'ús d'aquests en xiquets i xiquetes

Espai BIBLIOONES. Parlem del projecte Biblioteca sense fronteres amb els usuaris del Centre Ocupacional Verge de la Cinta de Camp-redó i voluntaris de la biblioteca

El dimarts 14 de juny  a les 12h va tenir lloc a la seu de Radio Tortosa el penúltim programa de la temporada de la biblioteca BIBLIOOONES. Aquesta vegada els alumnes del Centre Ocupacional Verge de la Cinta de Camp-redó: Natxo, Irene, Pili, i Anna i voluntaris de la biblioteca: Víctor i Cinta ens varen acompanyar per explicar-nos les activitats que fan cada dimarts i cada dijous quan van a la biblioteca de Tortosa.
Si voleu escoltar el que varen dir:
La Punta del diamant 158 (11-12h)

Treballs de recerca finalistes dels Premis Comarcals de Recerca 2011

Treballs de recerca finalistes dels Premis Comarcals de Recerca 2011
Finalistes del Premi Pare Romanyà (d'àmbit científic-tecnològic) que convoca el Consell Comarcal del Baix Ebre.

Els tres finalistes són, per ordre alfabètic:

Bernat Navarro Prades. El proveïment d’aigües a Tortosa abans de la seva potabilització. Institut de Tortosa.

Pilar Notivol Rubio, Pilar. La pressió sanguínia en una mostra de 200 persones de Tortosa. Institut de Tortosa.

Miquel Royo Barberà. Auditoria energètica de l’edifici seu del Consell Comarcal del Baix Ebre. Institut Joaquim Bau.

La resolució i el lliurament dels premis tindrà lloc el proper dimarts 21 de juny, a les 19.00 hores, a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre.

El lliurament dels premis es durà a terme en el decurs d'un acte que en el qual els tres finalistes de cada àmbit hauran de fer una presentació oral breu de cinc minuts del seu treball de recerca davant els membres del jurat. Un cop feta la presentació i valorada pels membres del jurat assistents, es calcularà la puntuació total. El treball de cada àmbit amb una puntuació global superior serà el guanyador.