14 d’abr. 2009

El Consorci per a la Normalització Lingüística celebra el 20è aniversari a Tortosa

La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa acollirà del 15 d'abril al 15 de maig de 2009 l'exposició commemorativa del vintè aniversari de la fundació del Consorci per a la Normalització Lingüística.


Una de les instal·lacions de l'exposició.

La mostra, que du per títol "20 anys junts pel català", es podrà visitar en l'horari habitual d'obertura de la sala de lectura tortosina (de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 hores; els dimarts i els dijous, de 10.00 a 13.30 hores, i els dissabtes de 10.30 a 15.30 hores). Consta de sis instal·lacions de 2x2 metres cadascuna que fan referència als inicis del Consorci, als cursos de català per a adults, a la societat i l’oci, al programa de “Voluntariat per la llengua”, al treball compartit entre les administracions i al futur del Consorci.
El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre organitzarà durant el període d’estada de l’exposició “20 anys junts pel català” a Tortosa diverses activitats commemoratives del 20è aniversari del Consorci, com ara visites guiades a la mostra i presentacions de parelles lingüístiques.


Visita guiada de l'exposició als alumnes del CNL de Tortosa pel personal de la biblioteca.