9 de juny 2012

Cloenda del projecte VINCLES Intergeneracionals a la biblioteca de Tortosa

 
A l'acte de cloenda del projecte VINCLES van assitir el Sr. Ferran Bel Alcalde de Tortosa, Sr, Antoni Martí, Director del Serveis Territorials d’Ensenyament de les Terres de l'Ebre, Regidors i Regidores del Consistori de l'Ajuntament de Tortosa, Sr. Toni Pons d'Amics i Amigues Unesco Tortosa, Sra. Montserrat Esteve Coordinadora LIC i Presidenta d Amics i Amigues Unesco Tortosaa, Sra. Irene Prades Directora de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, Sra. Pilar Saporta Dinamitzadora del projecte, iaies i iaos conta contes, representants d' escoles: Remolins, Ferreries, Temple,  personal de la Biblioteca de Tortosa, Amics i Amigues Unesco Tortosa ,Casals de Gent gran de la ciutat, Aula Sènior de la Universitat Rovira i Virgili i de la UNED,  Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament, Escoles del municipi, Pla educatiu d’Entorn de Tortosa, Fundació Jaume Bofill(APS). A tothom volem agrair la seva assitència i la seva participació-
 

Després dels parlaments es va realitzar el conta contes a càrrec dels iaios i iaies a la Plaza de l'Olivera.
Enhorabona a tots i totes i us esperem el curs que ve.

La realització del projecte "VINCLES intergeneracionals i voluntariat actiu" que finalitza aquest dissabte dia 9 de juny ha estat possible gràcies a la col·laboració i participació de tots aquests agents implicats abans esmentats.
M’agradaria resaltar que l’ objectiu principal es acostar als xiquets i xiquetes la lectura i el món dels llibres a través de iaios i iaies conta contes. Perquè ha permés  proporcionar nous estímuls a la gent gran fomentant el desenvolupament de valors, hàbits i actituds en els infants.
Tots sabem que el voluntariat és una acció lliure, és el resultat d’una elecció personal; és una opció ètica, altruista, gratuïta, que no espera retribució o recompensa. Sense aquesta implicació del voluntariat el personal de labiblioteca no hagués pogut tirar endavant tots els serveis de foment de la lectura.