15 de febr. 2012

Josep Puigbó, periodista, entrevistarà Sònia Fernández Vidal, doctora en Física per la UAB. Videoconferència a la biblioteca de Tortosa


Us informem de que l’Institut Català de les Dones organitza un cicle d’entrevistes on dones significades de Catalunya en diversos àmbits (esport, cultura, comunicació, associacionisme, empresa, lluita contra la violència masclista, salut, religió, universitats i recerca, etc.) són entrevistades per diferents professionals del món periodístic.
En aquestes xerrades cada convidada aporta el seu punt de vista i la seva pròpia visió, segons la seva professió i les experiències viscudes des de la seva perspectiva de dona, per poder observar i comprendre l’actualitat i els temes d’interès general des d’un punt de vista femení. Veu de Dona vol donar a conèixer, fer difusió i reconèixer la tasca i la trajectòria dutes a terme per aquestes dones i posar damunt la taula temes com estereotips de gènere, els rols socials de dones i homes, les relacions de poder, la conciliació i la corresponsabilitat, el lideratge femení, la prevenció i l’abordatge de la violència masclista, entre d’altres, per obtenir una fotografia de la nostra societat.
Les sessions tenen lloc l’últim dijous de cada mes al Palau Robert de Barcelona a les 18 h i els periodistes que fan les entrevistes són Josep Puigbó, i Rita Marzoa. En annex us envio el díptic explicatiu.

L’Institut ha proposat a la Direcció General incloure a l’Anella Cultural aquest cicle de conferències i el Servei de Biblioteques ens ha proposat a la biblioteca de Tortosa, participar en aquest cicle.

-    l’activitat serà retransmesa per l’Anella i visionada a la biblioteca Marcel•lí Domingo de Tortosa a través de videoconferència a la sala polivalent.  
La propera entrevista i data és:
•    Dijous, 23 de febrer  a les 18h
Josep Puigbó, periodista, entrevistarà Sònia Fernández Vidal, doctora en Física per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en el camp de la Informació i l’Òptica quàntiques.
Cicle d’entrevistes ‘Veu de dona’ (pdf)
Fuente y más información: www20.gencat.cat