3 de febr. 2016

Club de Lectura Llegim el Teatre 'Maria Rosa' d'Àngel Guimerà. A càrrec de Xell Aixarch i Xavier Aragó.


Recordeu que el Servei de Biblioteques del Departament i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), amb la col·laboració d'Arola Editors, duen a terme el projecte 'Llegir el teatre', un cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals, que té per objectius:
-millorar la formació dels espectadors de teatre i refinar-ne així la qualitat de la recepció del fet teatral
-donar suport a les biblioteques públiques de Catalunya per al desenvolupament de clubs de lectura de teatre de qualitat
-impulsar l'edició de textos teatrals
-incrementar els fons sobre teatre de les biblioteques públiques de Catalunya


La proposta compta amb la complicitat de les biblioteques catalanes, les quals afegeixen una nova modalitat de club de lectura en l’ampli ventall de l’oferta que ja ofereixen actualment arreu del territori.
Els lectors, que prèviament han llegit el text, es troben a les biblioteques per comentar-lo en companyia d’una persona vinculada al teatre, que actua de conductora i dinamitzadora de l’activitat, en un diàleg que permet aprofundir alguns dels seus aspectes més rellevants.

Les sessions de debat entre lectors tenen lloc a les biblioteques, durant la temporada teatral de tardor a primavera. Cada sessió està dedicada a un text de la programació del TNC que, en alguns casos, són intercalats amb obres de les programacions teatrals locals.
El TNC ofereix formació als conductors dels clubs de lectura, i per als lectors que en són membres descomptes en entrades de la seva programació i altres avantatges.
Dimecres 3 de geenr a les 19h.