11 de gen. 2011

Exposició de Cartells: 50è aniversari de Mans Unides a la biblioteca

Exposició de cartells que commemora els 50 anys de vida de l'organització al servei dels Països del Sud.


La biblioteca Marcel·lí Domingo ofereix una exposició de cartells que commemoren els 50 anys de vida de l' organització al servei dels Països del Sud.

Aquesta mostra pretén fer un recorregut, en 50 fotografies, de les principals privacions que afecten els diferents continents en els que Mans Unides dóna suport a projectes des del 1960: Àfrica, Amèrica i Àsia.

Estarà oberta en horari de la biblioteca, i la entrada és lliure. L'horari és de dilluns a divendres de 16'30 a 20,30h, ,dimarts i dijous de 10 a 13,30h i dissabtes de 10 a 13,30h.

Cada cartell il·lustra alguna de les mancances més representatives que es donen en sectors com l'educació, la formació professional, la sanitat, el medi ambient, la igualtat entre homes i dones o els drets humans. Es tracta de dades, de vegades demolidores, que no haurien de caure mai en l'oblit.

Com a contraposició, la mostra vol ser també una expressió d'esperança, dels fruits d'un esforç materialitzat en diferents projectes de desenvolupament ajudats per Mans Unides. Els protagonistes de cada imatge són un exemple d'alguna gran o petita consecució, d'alguna necessitat coberta o d'un camí que s'emprèn. i tot aconseguit amb el treball diari.