10 d’oct. 2007

La biblioteca Marcel•lí Domingo present en una de les activitats de la Fira del Llibre a Frankfurt.La fotografia del cartell en diverses llengües de la biblioteca va estar en un plafó d’una exposició que va tenir lloc en la Universitat d’Hamburg, aquest fou un acte paral•lel a la Fira de Frankfurt.
La Biblioteca Marcel•lí Domingo des de la seva inauguració ha desenvolupat moltes activitats relacionades amb la diversitat lingüística i les llengües dels nous usuaris: exposicions, xerrades, hora del conte, tallers i altres activitats.
La nostra biblioteca és un referent de que les biblioteques s’han convertit en espais de trobada i d’acollida per a persones nouvingudes la qual cosa s’ha vist reflexada amb el cartell de les llengües.

L'Institut Ramon Llull ha cregut que valia la pena donar a conèixer aquestes activitats i dins dels actes acadèmics realitzats amb motiu de la Fira del Llibre de Frankfurt 2007 ha volgut proposar aquesta exposició on, a més de les llengües inventariades fins ara, el visitant podrà conmèixer un bon nombre d'experiències realitzades arreu de Catalunya.