13 de març 2013

Presentació del llibre. Sóc en Modu: Parlem wòlof i català.

Sóc en Modu: Parlem wòlof i català, de Mactar Thiam.


"Aquest llibre és el resultat d’un treball i d’un esforç, però sobretot d’una aposta a llarg termini. Conèixer el català significa la voluntat d’integració i de formar part de la societat catalana. Significa també voler participar en l’objectiu d’aconseguir que el català sigui una llengua per a la cohesió social, un punt de trobada, una porta d’entrada a la ciutadania, perquè un dels elements més importants per formar part d’una societat és el coneixement de la seva llengua"Celebració del Dia Internacional de les Dones


Lectura del Manifest del Dia Internacional de les Dones a càrrec de la bibliotecària Maribel Alqueza.Inauguració de l'exposició: "La lluita per l'oportunitat de viure" i a continuació, Xerrada: 
"Les dones davant la crisi actual" l'impacte de la crisi econoòmica i social en les dones, una oportunitat de canvi. A càrrec d'Eva Moreso Redó.
I per acabar els actes de celebració del Dia de les Dones: Taller de Maquillatge a càrrec de Gisela Rojals.


BEBETECA

Cada sessió ens ho passem més bé!!
L'usuari més petit de la biblioteca!


Us presentem a Rafa Peris Prades, l'usuari més petit de la bilioteca, ha nascut aquest dijous i abans de complir 24 hores ja té el seu carnet, i d'aquí poc esperem que també sigui el més petit de la Bebeteca!!