26 d’ag. 2013

L'esplai "Cinc sentits" de Tortosa visita la biblioteca i escolten un conte de la Rosa Tomàs.


Aquest estiu tots els campus i esplais de la ciutat han gaudit dels conta contes de la biblioteca a càrrec de la Rosa Tomàs.
Us esperem el pròxim estiu per disfrutar-hi de les bones estones de lectura!!


Lectures per a viatjar!

Lectures per a viatjar!
Si encara et queden dies per organitzar el viatge d'estiu, recorda que a la biblioteca de Tortosa hem fet una selecció de llibres de butxaca per endur-te.


Donatiu de més de tres-cents llibres a la biblioteca de TortosaEl Sr. Francisco Beltran Curto de Tivenys ha fet un donatiu de més de tres-cents llibres a la biblioteca de Tortosa.


S'agraeixen els donatius que s’adeqüin a la nostra política de la col·lecció, que suposin un benefici per al nostre fons, que siguin d’interès per als nostres usuaris, i que compleixin els següents criteris:

  • Obres en bon estat de conservació, en català o castellà, de nivell divulgatiu i editats per autors i editorials reconeguts, com a regla general.
  • Obres de ciències que no superin els 3 anys d’antiguitat.
  • Obres d’humanitats que no superin els 5 anys d’antiguitat.
  • Obres de referència, com ara diccionaris i enciclopèdies, que no superin els 3 anys d’antiguitat. 
Si creieu que aquests criteris s'adiuen amb els vostres documents, podeu portar-los a la blioteca directament o bé, la biblioteca es posarà en contacte amb vosaltres per indicar-vos quins documents s'accepten i podeu portar.