4 d’oct. 2018

Centres d'interès, octubre 2018

Us presentem els nous centres d'interès per al mes d'octubre que podeu trobar a la Biblioteca:

Aquest mes dediquem un centre d'interès Isabel-Clara Simó, escriptora, periodista i política valenciana, amb motiu del 75è aniversari del seu naxiement. 
Es considerada una de les autores modernes més importants de la literatura catalana. Ha estat guardonada en múltiples ocasions. Entre altres distincions, el 1993 va rebre el Premi Sant Jordi de Novel·la per La salvatge; el 1999 li va ser concedida la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria literària, i el 2001 li van atorgar el Premi Andròmina de narrativa per Hum... Rita!: l'home que ensumava dones i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians en assaig per En legítima defensa. També ha estat distingida amb el XIX Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira per El meu germà Pol.
Font:Wikipedia

El segon centre d'interès que us hem preparat té a veure amb la feina. Us hem seleccionat documents que us ajudaran a resoldre totes les situacions que us hi pogueu trobar: organització del temps, direcció de reunions, resolució de conflictes, imatge, vendes, creació d'empreses....