15 de des. 2011

Novetats desembre


  
 
 
  

  
 
 
  

  
 
 
  

  
 
 
  

  
 
 
  

  
 
 
  

21 de desembre Día Internacional del Relat Curt. Celebració a la biblioteca de Tortosa



Acte d'agraïment per la col·laboració de l'Associació del Voluntariat de l'Obra Social La Caixa a la biblioteca de Tortosa







La biblioteca Marcel·lí Domingo ha comptat amb la la presència a aquest acte del  Sr. Ferran Bel, Alcande de Tortosa, el Sr. Joaquim Del Pino, Regidor de Cultura, el Sr.Hermes Jacques, President de l’Associació de Voluntariat de l’Obra Social La Caixa, Monitors del Centre de Día Icària, voluntaris i personal de la biblioteca.

Amb aquest acte la biblioteca vol agraïr el finançament que aquesta associació de La Caixa ha fet amb 2600€ per a la compra de llibres de lectura fàcil i contes infantils. 

Tots sabem que la biblioteca esta treballant des de fa dos anys en um projecte que porta per titol Sumem véus lectura sense barreres i que aquest treball va guanyar l’any 2010 el 1r Premi María Moliner, que el Ministeri de Cultura atorga a les biblioteques públiques de menys de 50.000 habitants. Un concurs que té per objectiu premiar aquelles biblioteques de municipis que duguin a terme un projecte únic que inclogui les accions d’animació a la lectura, l’eficiència i tasca bibliotecària, la integració social a la seva comunitat, així com l’ús de les noves tecnologies.

Amb el nostre cas, l'Associació ha valorat l’eficiència en l’administració dels recursos de la biblioteca, i l’esforç realitzat per la biblioteca en funció dels seus recursos disponibles, la col·laboració amb centres educatius i altres entitats amb els diferents agents culturals del municipi. 

Però una vegada més hem volgut donar les gràcies a la col·laboració de molts voluntaris de la biblioteca  que ofereixen el seu temps a canvi de tes.

 Després de les intervencions s’ha fet un passi d'un vídeo d’una sessió de Lectura Fàcil que es va gravar l’any passat a la biblioteca de Tortosa i que mostra les activitats que es duen a terme cada dimarts i dijous a les 12h i demostren que tothom pot accedir a la lectura i al món dels llibres.

Taller d’Aromateràpia. A càrrec de Maika Soler (infermera Hospital Verge de la Cinta).





Dimecres 14 de desembre a les 19h a la biblioteca de Tortosa

Conta contes en anglès a càrrec de Silvia Panisello




Dimecres 14 de desembre a les 18h a la sala polivalent de la biblioteca de Tortosa