21 de juny 2010

La Biblioteca Marcel·lí Domingo clou amb èxit el curs del Club de Lectura Fàcil


El Club de Lectura Fàcil (CLF) és a punt de cloure el curs a la Biblioteca Marcel·lí Domingo amb unes xifres molt engrescadores pel que fa a la participació de lectors i lectores. Durant el període gener a juny de 2010, cada llibre del programa s'ha sol·licitat entre una i dues vegades, estimant-se que cada mes s'han incorporat a la lectura i/o han participat en la tertúlia mensual sobre el llibre al voltant d'una cinquentena de persones.


L'Associació de Lectura Fàcil, adreçada a alumnes i usuaris de diferents centres educatius, voluntaris i persones que aprenen una segona llengua o que tenen dificultats de comprensió lectora pel nivell de formació o per dificultats de lectoescriptura, compta amb una pàgina web en la que es pot conèixer tot al voltant d'aquesta tècnica que pretén facilitar l'accés a la lectura a persones amb dificultats per a fer-ho amb normalitat (www.lecturafacil.net).

El proper 22 de juny, a Biblioteca Marcel·lí Domingo, tindrà lloc la cloenda del curs amb la tertúlia sobre el llibre "Accents", acte que serà registrat en suport audiovisual per a la seva difusió donat l'èxit d'aquest programa a Tortosa en l'àmbit de Catalunya.