26 d’oct. 2007

PROJECTE ITINERANT DE LA INTERCULTURALITAT

Dintre del cicle de contes d'en Gomet el Pirata, tots els divendres a les 18h la biblioteca amb la col·laboració d'Atzavara-arrells i el Pla d’Atenció a la Diversitat Cultural organitzen tallers amb la mascota Gomet el pirata i els divertits viatges tots plegats pels diferents continents del món......
Aquest programa socioeducatiu que pretén integrar el joc i la lectura, dos aspectes estretament relacionats i complementaris per al desenvolupament dels infants de 4 a 12 anys.

La sala polivalent de la biblioteca ofereix un espai de trobada especialitzat en el joc i la joguina que pretén educar els nois i noies en els valors del respecte i la tolerància, i desenvolupar la seva imaginació i creativitat.
La sala de lectura aporta un espai dotat de llibres i materials apropiats,
on es potencia l'hàbit de la lectura i el gust pels llibres.

Col•labora: Secretaria per la Immigració. Departament d’Acció Social i Ciutadania


Xerrada 'Caçador de bolets' a càrrec d'Enric Gràcia




Dijous 25 d’Octubre a les 19,30h a la Sala polivalent de la Biblioteca Marcel•lí Domingo va tenir lloc una xerrada-consultori conduït pel micòleg i assessor de la sèrie de TV3 “Caçadors de Bolets”, Enric Gràcia.

Conte de les Gavines a càrrec de Belin Anguera Pedrola

El dimecres 23 d'octubre va tenir lloc a la biblioteca el conte "Les Gavines" a càrrec de Belín Anguera.
Dintre del cicle de Contes d’en Gomet el pirata per Amèrica,Belín va contar a tots el nens un conte amb imatges de power point que ella va fer durant el viatge que va realitzar a l'Argentina. Després del conte es va realitzar una activitat dirigida a aquest públic infantil que consistia en pintar un dels personatges del conte "la serp".