13 de nov. 2008

Bloc de Lectura Jove "Pastisset de Lletres"

Ens plau presentar-vos el nostre bloc de LECTURA JOVE “Pastisset de Lletres” http://www.bibliotecatortosalecturajove.blogspot.com/

Es tracta d'anar elaborant entre tots un espai on gaudir de la lectura i poder compartir-la amb els altres. Aquí podreu fer les vostres propostes i recomanacions alhora que podeu deixar-vos guiar pels suggeriments que fan els altres. Des de la Biblioteca us animem a elaborar entre tots aquest Pastisset de Lletres...

També, estem buscant als tres SUPERLECTORS joves de l'any i per aquest motiu hem creat la segona edició del concurs el

BIBLIOTERMÒMETRE.



S'han acabat les lectures obligatòries, ara us toca escollir els llibres que més us agradin i penjar al bloc els vostres comentaris sobre la lectura: què heu sentit, què és el que més us ha agradat, amb quin personatge us sentiu més identificats,... fins i tot us podeu atrevir a inventar-vos un final diferent. Qualsevol aspecte que vulgueu ressaltar serà vàlid. Valorarem els vostres escrits penjats al bloc amb el BIBLIOTERMÒMETRE. Cadascú obtindrà una puntuació, com més participeu i més bones siguin les vostres apreciacions, més punts anireu acumulant.

Hi ha tres categories: de 8 a 11 anys, de 12 a 15 i de 16 a 18. De cada categoria es seleccionarà un guanyador que rebrà de premi un lot de productes culturals (llibres, música, entrades per anar al cinema i al teatre...) per a seguir aprenent i llegint!
Busca la teva categoria i deixa els teus comentaris. No oblidis posar el nom, els cognoms i el centre educatiu per a poder localitzar-te!

Tens temps fins al 10 de desembre.

El dia 12 de desembre a les 18h es farà entrega dels premis als guanyadors d’aquesta segona edició i també aprofitarem per premiar als esportistes del Club Natació Tortosa que s’han adherit a aquest projecte de Cultura i Esport.

Esperem la vostra col·laboració.


Visita a la biblioteca del PQPI-PTT

Dijous 13 dos grups de L'Escola "PLA DE TRANSICIÓ AL TREBALL" van visitar la biblioteca.

- Mòdul d'Auxiliar de fusteria
- Mòdul d' Auxiliar d'hosteleria