12 de nov. 2008

PROJECCIÓ DE L’AUDIOVISUAL" DIVERSiCAT, Catalunya mosaic per a la sostenibilitat

El dimecres 12 de novembre el Consell Assessor per al Desenvolupament (CADS) realitzà una visita a la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre A partir de les set de la tarda, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

PROJECCIÓ DE L’AUDIOVISUAL DIVERSiCAT, Catalunya mosaic per a la sostenibilitatPosteriorment, la taula rodona ‘La diversitat, una eina per assolir la sostenibilitat a les Terres de l'Ebre’, va reunir professionals, experts i representants del territori:

Victor Gimeno, director dels Serveis Territorial del DMAH
Carles Ibánñez, director de la Unitat d’Ecosistemes
Aqüàtics d’IRTA
Imma de Juan, tècnica del Parc Naturl del Delta de l’Ebre
Rafel Verdiell.arrosaire del Delta
Ignasi Ripoll, Reserva de Riet Vell

Hora del conte "Paraules per conviure" de Núria Clemares

Dimecres 12 de novembre a les 18h van veure a l’hora del conte” Paraules per conviure” explicat per la Núria Clemares actriu polifacètica, amb una àmplia formació en la comèdia de l'art, el clown, el gest, el text i l'actuació davant la càmera.


Aquests contes són especials. Fets de paraules que sorgeixen de les imatges. Contes que es creen a partir de les il·lustracions que el públic escull per aquell dia.

Narracions instantànies que es desenvolupen sempre en un àmbit urbà, en un espai de convivència. Paraules per conviure, paraules que ens permeten entendre'ns i construir sentiments de pertinença i de civisme vers la nostra ciutat.