8 de febr. 2012

Presentació del llibre El español en la maleta, diversos autors ala biblioteca de TortosaA càrrec d’Enric Donate, Matilde Martínez, autors del llibre, entre d’altres.
Dimarts 7 febrer a les 19,30 hores a la sala polivalent de la biblioteca. Dimarts 7 de gener a les 19,30h a la sala polivalent de la biblitoeca de Tortosa.

Una  dels grans avantatges de ser professor d’espanyol és la possibilitat per viatjar i conèixer altres cultures, però realment com és la seva vida en països com Alemanya, Índia, Iran o Japó? El español en la maleta ens ofereix trenta històries dels mestres i professors d’espanyol, dispersos pels cinc continents, ens expliquen les seves experiències de vida i d’ensenyament. Es tracta d’una col•lecció d’històries de persones que se senten la necessitat de viatjar, aprendre i córrer el risc moltes vegades de viure en països amb guerres i conflictes interns. Ens explica experiències de solitud, reflexió, por, humor, enyorança, alegries i, sobretot, una passió per la pedagogia