5 d’oct. 2012

Bebeteca, música, cançons, contes i més!!

Divendres 5 d'octubre a càrrec de Rosa Tomàs

Xerrada sobre "Els Ports: les construccions menors de pedra al Parc Natural dels Ports".


A la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa el dijous 4 d'octubre a les 19h i a la sala de literatura va tenir lloc la xerrada sobre "Els Ports: les construccions menors de pedra al Parc Natural dels Ports". A càrrec de Pepa Canela, antropòloga membres de l'Associació Cultural la Bresca. Organitza Tastets de Tardor. Serveis Territorials de Cultura, Central de biblioteques de les Terres de l'Ebre i l'Institut Ramon Muntaner.

Hi haurà una sortida cultural a Horta de Sant Joan el 24 de novembre, en què es realitzarà una visita guiada a l’Ecomuseu dels Ports, al Centre Picasso d’Horta, al convent de Sant Salvador i una ruta picassiana pels indrets del poble. Durant el dia es podrà visitar l’exposició “El món agrari als territoris de parla catalana” i també podreu gaudir del documental L’arquitectura templera i hospitalera a les Terres de l’Ebre. El dinar serà a l’Hotel Miralles (Horta de Sant Joan). El termini d’inscripció a la sortida és el 21 de novembre.

La  sortida és de 30 € , que inclou l’autocar i el dinar. També hi ha la possibilitat de realitzar les sortides de forma gratuïta, sense transport ni autocar. En ambdós casos cal realitzar una inscripció prèvia, a les biblioteques, al 977401757 o a merce@irmu.org.

Conferència sobre La nutrició en l’era del genoma, A càrrec d’Arancha Coromina


Ahir la tarda, dijous 4 d'ocubre a les 19h,  va tenir lloc a la biblitoeca de Tortosa, la Conferència sobre La nutrició en l’era del genoma, A càrrec d’Arancha Coromina, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i postgrau en Tractament Dietètic del Sobrepès i de l’Obesitat. Organitza UOC. Col·labora biblioteca.
Durant els mesos de setembre i octubre, un cicle de conferències sobre un tema de plena actualitat com és el de l’alimentació que de ben segur serà del vostre interès-
[+informació]