15 de febr. 2009

Contes en anglès, un dissabte al mes, per a xiquets i xiquetes (a partir de 4 anys).


Els més recents estudis mostren que com abans comenci un nen a aprendre un idioma estranger, abans assoleix un nivell adient.
Ensenyar els nens una base de vocabulari en anglès, els fonaments de l'idioma, que aprenen juntament amb una correcta pronunciació gràcies al professor nadiu, Mrs. Joane Neville (conta contes en anglès.

Contes Express. L'hora del conte màgic a la biblioteca

Dijous 12 de febrer a les 18h Contes Express a càrrec de Maribel Alqueza.

Com ja és habitual a la biblioteca Marcel·lí Domingo totes les setmanes tenim els contes Express (contes de poca durada). Durant 30 minuts les bibliotecàries expliquen contes molt interessants que contenen els llibres de la biblioteca per a xiquets i xiquetes de 5 a 10 anys.
Aquesta setmana la afluència de xiquets i xiquetes a la sessió va èsser molt elevada, això ens motiva a continuar programant aquest tipus de contes

En Gomet astrònom, la mascota de la biblioteca, ens acompanya als Tallers Interculturals totes les tardes



RESUM SETMANAL DEL 16 AL 20 DE FEBRER DE 2009 (PII)

Fent un petit homenatge al nostre Gomet Astrònom, que en aquests moments està gaudint d’un viatge per l’Espai, aquesta última quinzena de Febrer es vol començar a preparar l’esperat Carnestoltes Infantil el qual estarà ambientat amb elements representatius de l’univers.
És per això que els petits/es aquesta setmana podran realitzar activitats on crearan elements decoratius per a la festa del Carnestoltes i, a més a més, la seva pròpia disfressa; aquestes disfresses seran de sols, de llunes, d’estels, de planets i de marcians.





PROGRAMACIÓ DEL TALLER DEL PII PER AL MES DE MARÇ