11 de maig 2022

La Biblioteca de Tortosa punt de recollida (hub) d'ordinadors portàtils i tauletes en desús.


La Biblioteca Marcel.lí Domingo forma part del projecte Labdoo com a centre de recollida d’ordinadors portàtils i tauletes (hub).

Per això, a totes les persones que disposeu d’ordinadors portàtils o tauletes en desús que encara funcionin, us proposem donar-los perquè un cop sanejats puguin anar a centres educatius d’arreu del món, amb carències d’aquests materials.

Labdoo.org és una plataforma col·laborativa sense ànim de lucre, creada pel vilafranquí Jordi Ros entre altres, que permet fer arribar portàtils en desús carregats amb aplicacions educatives a escoles d'arreu del món, de manera distribuïda i sense generar emissions de CO2 addicionals al planeta.

Des de la seva fundació i gràcies a la col∙laboració de milers de persones, la plataforma humanitària Labdoo ha anat creixent, actualment servint portàtils a més de 2005 escoles en més de 139 països, disposant de més de 360 hubs.

Què és Labdoo.org

Labdoo és una plataforma sense ànim de lucre on gent d’arreu del món col·labora per fer arribar portàtils en desús, equipats amb un software educatiu molt potent, a escoles desafavorides de tot el món sense incrementar les emissions de CO2.

La Biblioteca de Tortosa, punt de recollida de dispositius digitals preparats per una segona vida ebredigital.cat/2022/05/09/la- @canalte


Programació de Presentacions de llibres MAIG'22 en un CLIC!!