4 de juny 2011

Commemoració del 163è Aniversari de la Mercè a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Inauguració de l'exposició de fotografies de la Mercè.



Exposició de fotografies Etiòpia: mirades, plors i somriures de Dolors Ayxendri



Des de sempre li ha interessat la fotografia. Les noves tecnologies li han permès desenvolupar aquesta passió de manera més continuada i, d'aquesta manera, anar aprenent. Atrapar moments dins la càmera, ja sigui una posta, una albada, un detall, una rialla o una mirada còmplice.

Aquesta exposició no deixa de seguir aquest leitmotiv: és un recull de moments captats a Etiòpia durant un viatge solidari realitzat el passat mes de novembre amb CASA - Col·lectiu d'Accions Solidàries amb Àfrica www.ongcasa.org.

Són mirades. Mirades que la van captivar. Mirades que no es poden oblidar. Mirades que busquen creuar-se amb d'altres per arribar al cor d'aquells que les poden mirar i aconseguir sacsejar-los.

L’experiència en exposicions s'inicia fa dos anys, a partir del contacte amb d'altres fotògrafs amateurs a través de la xarxa.

2009 – 2010: Exposició col·lectiva itinerant El Factor Humano. Barcelona, Cornellà, Sant Boi de Llobregat, Calafell i Santoña (Cantàbria).
2009: Exposició col·lectiva Explora Calafell. Calafell (Baix Penedès).
2010: Exposició col·lectiva Explora Calafell. Calafell (Baix Penedès).
2011: Exposició individual Etiòpia: mirades, plors i somriures. Pradell de la Teixeta (Priorat).

Pàgina a flickr: http://www.flickr.com/photos/vidalluna