31 de març 2016

Activitats Abril 2016 Biblioteca Tortosa










Us fem arribar les Activitats d’Abril 2016, també aprofitem per informar-vos que aquest any la biblioteca commemora el seu
10è aniversari i com a exponent cultural de la ciutat, volem celebrar-ho amb tots vosaltres.

Durant aquest any, la Biblioteca Marcel·lí Domingo ha fet un pas més per apropar l’equipament a la població de 0 a 12 anys. La sala infantil havia quedat petita i la gran diferència d’edats i, per tant, de les necessitats d’ús, generava dificultats. Per això, s’ha fet una prolongació de la sala infantil, amb més taules, cadires i una tarima gran on les famílies pugen llegir als seus nadons.
Tots els experts coincideixen que explicar o llegir una història en veu alta és una activitat que ajuda a millorar la relació entre pares i fills, estimula el plaer d’escoltar, d’imaginar i  permet que el nen entengui el món que l’envolta i el propi món interior.

Cal sumar-li a aquesta iniciativa l’aïllament de la primera planta en vidre per silenciar un espai reservat a l’estudi per adequar-se a les necessitats lectores dels seus usuaris i usuàries.

La inauguració dels nous espais de la biblioteca tindran lloc el divendres 22 d’abril, a partir de les 18h, coincidint amb la programació d’activitats de la Revetlla de Sant Jordi 2016, que comptarà amb un Concert de l’artista Joan Rovira i el lliurament  de premis i regals als millors lectors i lectores de la biblioteca i del concurs ‘10 Anys de sensacions’.
A continuació, a les 19,30h tindrem la presentació del llibre ’El Ladrón de Cerebros: Comer Cerezas con los ojos cerrados’ de Pere Estupinyà químic i bioquímic, tortosí resident a Nova York.

I per concloure aquesta celebració, el dissabte 23, Diada de Sant Jordi, hem preparat una parada de signatures d’autors locals al carrer la Rosa a partir de les 11h fins a les 14h.