3 d’abr. 2012

Conta contes Un xiquet tortosí, heroi de la nostra ciutat de M. Cinta Llasat. A la biblioteca de Tortosa





Open publication - Free publishing - More book

Dimarts 3 d'abril a les 18h a la sala polivalent de la biblioteca

DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL A LA BIBLIOTECA DE TORTOSA




Com ja sabeu, el dia 2 d’abril se celebra a tot el món el DIA NTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL per commemorar el naixement de Hans Christian Andersen. L’OEPLI i les seves quatre seccions ─ ClijCAT/Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, Consejo General del Libro Infantil y Juvenil,
GÁLIX i Galtzagorri Elkartea, com a representants de l’IBBY, promovem aquesta celebració i demanem a totes les entitats col·laboradores que ens ajudin a fer arribar el missatge i el cartell a tots els infants del nostre país.
La biblioteca de Tortosa es va adherir a aquesta celebració amb tallers de manualitats i contes a càrrec de xiquetes i xiquets de la biblioteca que es varen oferir a contar-ne.
Durant tot el dia la biblioteca va preparar el BOOKCROSING amb llibres infantils i juvenils pels carrers de nostra ciutat. La majoria dels llibres van ser alliberats pels nens i nenes. També el personal de la biblioteca va alliberar-ne per places, casa de cultura, escola de música, poliesportiu, estacions de tren, marquesines d'autobús, parcs, cabines de telèfon, etc. MOLT DIVERTIT!!