11 de nov. 2011

Arriba la BEBETECA a la biblioteca de Tortosa. Un espai on adults i xiquets interactuen per introduir als més menuts en el món de la lectura


Aquest mes de desembre la biblioteca Marcel·lí Domingo inicia la          Bebeteca, un nou servei adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys acompanyats dels seus pares i mares, iaios i ieies...

En un espai amb catifes, coixins i música infantil es realitzaran        activitats de curta durada com conta contes, titelles, cançons,             ballmanetes... que estimulen l’atenció dels infants i, a la vegada, aporten idees als pares sobre activitats que poden fer a casa.            
A continuació convidarem als pares a explicar contes als seus fills        estimulant així les activitats de caràcter afectiu entre ells.

Les sessions de la Bebeteca es realitzaran els divendres per la tarda de les 18 a les 19 hores.

El nostre objectiu és fomentar el gust per la lectura als més petits, familiaritzar al nen en l’ús de la biblioteca i orientar als pares i mares en l’elecció dels llibres per als seus fills.

La biblioteca es convertirà en un lloc de trobada amb altres nens i nenes d’edats semblants on es divertiran, jugaran però sobretot aprendran.

Demanem als pares que durant l’activitat tinguin cura dels seus fills .    Serà necessari dur mitjons per caminar per sobre les catifes.

Al finalitzar cada sessió començarem  “l’Hora del conte” que consistirà en la lectura d’un conte per a que els nens descobreixin la quantitat d’històries sorprenents que poden trobar a la biblioteca.
  • OBJECTIUS ESPECÍFICS:
Iniciar als més menuts en el màgic mon dels llibres i contes.

Establir un primer contacte amb el seu amic el llibre de forma lúdica.

Oferir-los noves experiències.

Fomentar el descobriments.

Aguditzar els sentits.



"FATO" Núm. 16 Tardor/Hivern .Guia de novetats bibliogràfiques arribades a la Biblioteca de Tortosa

"FATO" Núm. 16 Tardor/Hivern .Guia de novetats bibliogràfiques arribade

Lectura de poemes de Gerard Vergés



Lectura de poemes de Gerard Vergés. A càrrec de Manel Ollé, Emma Guasch, Lluís E.
Pons. Xell Aixarch. Coordina Manel Ollé. Organitza biblioteca.
Divendres 4 de novembre a les 19,30h a la sala polivalent de la biblioteca.