31 d’oct. 2014

FATO Núm. 24 TARDOR 2014. Novetats Bibliogràfiques arribades a la biblioteca de Tortosa


Els més petits de la BEBETECA han celebrat la Castanyada i Halloween!
Divendres 31 d'octubre a les 18h. A càrrec de Rosa Tomàs

Activitats Novembre 2014 de la Biblioteca de Tortosa

http://www.bibliotecaspublicas.es/tortosa/imagenes/activitatsNovembre2014.pdf

Si vols baixar-te la programació de les Activitats Novembre 2014 de la Biblioteca de Tortosa clica aquí

Exposició Dones sindicalistes, a la biblioteca de Tortosa


Aquesta mostra de l'Institut Català de les Dones té com a objectiu donar visibilitat a les dones que ens han precedit, en aquest cas, dones sindicalistes, així com recuperar la riquesa de la diversitat de les experiències vitals femenines, per contribuir a omplir el buit existent en el coneixement del nostre propi passat i en el reconeixement del nostre protagonisme en les transformacions socials.
L'exposició, que ha coordinat l'escriptora Antonina Rodrigo, inclou una nota biogràfica i una fotografia d'aquestes 12 dones sindicalistes precursores en la lluita per als drets de les dones: Isabel Vila Pujol, Francesca Saperas Miró, Teresa Claramunt Creus, Llibertat Ródenas Rodríguez, Lola Iturbe Arizcuri, Frederica Montseny Mañé, Margalida Roig Colomer, Amèlia Jover Velasco, Dolors Piera Llobera, Lina Ódena García, Aurora Picornell Femenías, i Maria Manonelles Riera.

Fins al 17 de novembre als passadissos de la segona planta de la biblioteca.

Club de Lectura 'No et miris el riu' de Mònica Batet, amb la presència de l'autoraDijous 30 d'octubre, a les 19,30h, a la biblioteca de Tortosa. Coordinadora Sílvia Panisello