10 de des. 2008

Inauguració a la biblioteca Marcel·lí Domingo de l'Exposició "La Insígnia del Mestre Artesà 2008"Dimecres 10 de desembre a les 19,30h a la planta baixa de la biblitoeca.

A l'acte van assistir el Director dels Serveis Territorials d'Innovació, Comerç i Turisme, el Sr. Josep Monclús ; el Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Sr. Joan Caballol; La Directora de la biblioteca, Sra. Irene Prades i el Coordinador d'Artesania Catalunya, Sr. David Places.


Ja tenim els Finalistes del Concurs dels Lectors Joves 2008

Llegir sempre surt a compte! Si no, mireu:
Livia Coronciuc (11 anys) C.E.I.P. FerrreriesBelén Altaba (11 anys) C.E.I.P. Ferreries
Javi Fernández (8 anys) C.E.I.P. Cinta Curto
Marina Pallás. I.E.S. Joaquim Bau
Tots ells han obtingut un lot de productes culturals! Enhorabona

a tots... moLtes grÀcies!

Des de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa volem agrair la participació del C.E.I.P. Cinta Curto, del C.E.I.P. El Temple i de l'I.E.S Joaquim Bau en aquesta segona edició del concurs BIBLIOTERMÒMETRE, amb la intenció de fomentar la lectura entre el públic jove. Cal destacar la tasca feta des del C.E.I.P. Ferreries, amb una elevada participació del alumnes del Cicle Superior de Primària.
I ressaltar l'interès del professorat de l'I.E.S de l'Ebre, en acompanyar als seus alumnes a la Biblioteca per escollir els llibres de lectura.
Tots els participants del concurs que assisteixin al lliurament de premis el divendres dia 12 a la Biblioteca, tindran una sorpresa.
Us esperem!