26 d’oct. 2010

Club de Lectura Novembre: Pilota de set de Joan Pinyol






 Pilota de set de Joan Pinyol teixeix una xarxa narrativa que té el nombre set com a protagonista. En primer lloc, perquè el llibre, pròpiament, el componen set contes i, a més, perquè cadascun duu un títol que juga amb expressions i frases fetes que fan servir aquesta paraula: "Set d'omplir un buit", "Set de comptagotes", "Setciències", "A més de set", "Set de justícia", "Set de no ser sis" i "A les set tinc son".    

XERREM:Converses en català molt a prop teu

              JA HEM COMENÇAT AMB EL PRIMER GRUP DE XERREM A CÀRREC DE PILAR
ELS DIMARTS A LES 18,30H A LA SALA POLIVALENT

Els grups de conversa Xerrem tenen com a principal objectiu que la gent que s’hi inscrigui pugui practicar el català oral, adquirir més fluïdesa i perdre la por a parlar-lo.


Dos cops a la setmana, els dimarts i dijous a les 18h es reuneixen a la biblioteca, persones amb dificultats per expressar-se en català per parlar sota la supervisió de persones voluntàries amb domini del català oral, que els ajuden a aconseguir el seu objectiu.

Les sessions tenen una durada d’una hora i són totalment gratuïtes. L’únic requisit per inscriure-s’hi és ser major d’edat i tenir unes nocions mínimes de català oral.

Xerrem és una iniciativa promoguda per la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana) a la qual s’ha afegit Veu Pròpia.

BIBLIOONES: Tots els dimarts a les 12h sintonitza RÀDIO TORTOSA al 103.3 FM

Actualitat, novetats, exposicions, entrevistes, recomanacions bibliogràfiques, propostes, activitats, secció local, espai de l’usuari, convidats, lectures en veu alta, espai jove, escriptors...i un munt de coses més. Descobreix-ho tu mateix!


ESCOLTA'NS!!