10 de gen. 2023

La Generalitat de Catalunya ha atorgat a la Biblioteca de Tortosa una subvenció d’uns 2.200 € a través del pla Next Generation EU





 


La Biblioteca adquireix nous llibres amb els fons Next Generation EU.

La Generalitat de Catalunya ha atorgat a la Biblioteca de Tortosa una subvenció d’uns 2.200 € a través del pla Next Generation EU, un projecte de la Unió Europea dirigit a la recuperació econòmica després de la pandèmia. La línia de finançament de la qual és beneficiària la Biblioteca de Tortosa està destinada, concretament, a l’ampliació i renovació del fons bibliogràfic de tots aquells centres integrats en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya (SLP).

Amb l’import rebut, a més d’adquirir nou material —com llibres infantils orientats a potenciar la imaginació dels infants, novel·les juvenils i un repertori de guies de viatges— també hem ampliat les novetats editorials.

Gràcies a aquest finançament, el pressupost de la biblioteca per a l’adquisició de fons documental augmenta considerablement i permet mantenir el repertori actualitzat, un objectiu imprescindible per donar resposta a les necessitats lectores dels nostres usuàris i usuàries.