9 de des. 2009

Nova iniciativa de la biblioteca per fomentar el gust de la lectura acompanyats d'una bona tassa de cafè!


Us informo d'una nova i bona inicitavia de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Es tracta de crear petits racons de lectura en diversos indrets de la ciutat. Hem començat pel bar La Tassa, al carrer de Sant Blai, Núm. 34 a qui cal agrair la cessió de l'espai.

SI VOLEU GAUDIR D'UNA BONA LECTURA I UNA BONA TASSA DE CAFÈ AQUEST HIVERN, TROBAREU UN RACÓ ACOLLIDOR AL BAR "lA TASSA" CARRER SANT BLAI, NÚM. 34 .TORTOSA

QUÈ US SEMBLA?


[+ INFORMACIÓ]

SESSIÓ DE TREBALL ENTRE DONES A LA BIBLIOTECA



Sessió de treball entre dones sobre la necessitat de sentir-nos a gust amb nosaltres mateixes i evitar tensions associades al fet de no agradar-nos. Es plantegen estratègies per millorar l’autoestima i l’acceptació de la pròpia imatge corporal. El taller permet reflexionar sobre el seguiment de dietes 'miracle', el consum de productes d’estètica, la pressió social per tenir un cos extremadament prim i jove, i el risc d’acabar patint trastorns del comportament alimentari.

La satisfacció amb el propi cos i el benestar personal afavoreix la participació de les dones en l’àmbit públic. Sentir-se bé amb una mateixa, sense complexos, reforça el paper de cadascuna en l’entorn social i permet ampliar els límits de la llibertat personal.