18 d’abr. 2013

Programa Activitats Sant Jordi 2013 de la biblioteca de Tortosa


Activitats per a Sant Jordi 2013 a la biblioteca de Tortosa


La Llar Infantil de la Creu Roja ens visita com cada any a la biblioteca

La Rosa Tomàs va fer una sessió de cançons, ball i contes de lo més divertit per a tots els més petits que visiten la biblioteca per primera vegada. Esperem veure'ls per aquí molts d'anys.

En el marc de la diada de Sant Jordi, ens visiten les escoles. Escola de Ferreries

L'escola de Ferreries, els cursos de 1r Bi C ens han visitat aquest dijous a la biblioteca. Moltes gràcies!!

Conta contes El Llop feroç, a càrrec de la comanyía L'Údol Teatre

Dimecres 17 d'abril a les 18h a la biblioteca de Tortosa. Organitza Central de Biblioteques de les Terres de l'Ebre.

Presentació del llibre Tren de Buit, el dimecres 17 d’abril a les 19,30h a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Ed. Petroplis

Amb l’assistència de més de 80 persones, entre les quals es trobaben molts d’escriptors i escriptores del Baix Ebre (Zoraida Brugos, Jesús Massip, Albert Aragonés, Margarita Martínez, Manel Ollé, Viky Carles, Maite Forteza, Olga Besolí, Juanma García, Xell Aixarch, Rosa Sánchez, Bendi Suárez, Enric Carbó, Jordi Casanova, Baltasar Casanova, Pili Ibáñez, Irene Prades, Artur Bel, Valer Gisbert, Núria Menasanch, Josep M. Franquet, Cinta Llasat, Ernest Redó, etc.) que van participar en aquest projecte de la biblioteca. La iniciativa neix amb la voluntat d’ésser un joc literari de textos encadenats i d’elaborar un text col·lectiu amb la participació de diversos autors de les nostres terres. Els trenta-vuit autors/es que es van seleccionar són els que tenen obra publicada en narrativa i infantil. Pensem que aquests plantejaments posen de manifest la capacitat de treballar conjuntament, d’il·lusionar-se per un projecte col·lectiu i del sentir-se part d’un tot. Al nostre territori tenim molts autors reconeguts, molta gent amb ganes d’escriure i qualsevol iniciativa que els doni a conèixer mereix ser aprofitada. Des de la biblioteca hem volgut ofererir aquest llibre d’interès local per al municipi. Moltes gràcies a tots/es.