2 d’abr. 2013

Celebració el Dia internacional del llibre infantil i juvenil a càrrec de Carme Balagué, bibliotecària
La biblioteca s'adherit a la celebració d'aquesta diada amb la lectura del Manifest un conta conte Una llebre de pasqua  (Waldorf Escoles Infantils) i un taller de ous de pasqua (la llegenda diu que aquests ous els ha portat la llebre de Pasqua).
 
Des del 1967, el 2 d’abril, coincidint amb la data del naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen, l’IBBY promou la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil per tal de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més joves.
Cada any, una secció nacional té l’oportunitat de ser la patrocinadora internacional del Dia del Llibre Infantil i selecciona dos reconeguts autors del seu país, un escriptor i un il·lustrador, perquè elaborin el missatge adreçat a tots els infants, el cartell que es distribueix per tot el món i se’n promogui la celebració a les biblioteques, centres escolars, llibreries, etc.
El missatge d’enguany és un poema de l’autora mexicana-americana Pat Mora

BOOKCROSSING del llibre infantil i juvenil


Dimarts 2 d’abril es celebra el Dia internacional del llibre infantil i juvenil, a l’igual que cada any, volem adherir-nos a aquesta diada amb la realització d’una activitat, el Bookcrossing. El personal de la biblioteca alliberarà llibres infantils/juvenils per diferents indrets de la ciutat: en escoles, cases de cultura, escoles de música, poliesportius, estacions de tren, marquesines d’autobús, parcs, cabines de telèfon ... amb la intenció de qui els trobi pugui llegir-los i alliberar-los de nou si li ve de gust

Activitats Abril 2013 de la biblioteca de Tortosa

Per donar un cop dull a les activitats de la biblioteca de Tortosa programades per aquest mes d'abril fes un clic aquí