24 de maig 2016

L'aranya més famosa del Club Super Tres, Mildred a la sala infantil de la biblioteca de Tortosa


Aquest matí l’alumnat d'Educació Infantil de l'Institut de l'Ebre, acompanyats del seus professors Alícia Gamundi i Ricard Gonzàlez han fet donació de l'Aranya Mildred, és una aranya... irònica, parla poc, teixidora, però quan obre la boca... molt coneguda com a personatge del Club SuperTres, que aquest any és el seu 25è Aniversari.
Ens fa molta il•lusió tenir-la durant un temps a l'Àrea Infantil de la nostra biblioteca on tots els xiquets i xiquets gaudiran al veure-la.

Lectura dramatitzada participativa de Disputa de l’ase, d’Anselm Turmeda, a partir de la versió al català modern d’Albert Mestres i Marta Marfany publicada a la col·lecció Tast de Clàssics d’Editorial Barcino.

El dilluns 23 de maig, va tenir lloc a la biblitoeca de Tortosa la Lectura dramatitzada participativa de Disputa de l’ase, d’Anselm Turmeda, a partir de la versió al català modern d’Albert Mestres i Marta Marfany publicada a la col·lecció Tast de Clàssics d’Editorial Barcino.
El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb la Fundació Carulla i Amics d' Els Clàssics, proposen una lectura dramatitzada en format participatiu d’un clàssic de la literatura catalana a les biblioteques públiques.
En aquesta activitat actors professionals del Teatre Romea de Barcelona Pep Ribas, Ferran Frauca i Miquel Pujadó i actors amateurs de la localitat de cada biblioteca Marc Jornet, Mercè WQueral i Xavier Aragó col·laboren per dur a terme una lectura dramatitzada sota la direcció de Miquel Pujadó: es preparen i assagen per realitzar conjuntament la lectura del text i duen a terme la lectura per als usuaris de la biblioteca.