8 d’oct. 2010

Club de Lectura en Francès Octubre

A partir d'aquest mes d'octubre, tots el dijous a les 19,30h, tindrem un Club de Lectura en francès a càrrec de la professora Fernanda Franquet.
Aquesta sessió és la del dijous 7 d'octubre.
Animeu-vos a participar-hi!!


El Projecte de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, VISITEM LA BIBLIOTECA. Discapacitats, ha estat un dels seleccionas dels 31 projectes de foment de la lectura que rebran el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

Un total de 31 projectes de foment de la lectura rebran el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

S’ha fet pública la resolució sobre la concessió d’ajuts al foment de la lectura anunciades a la Resolució CMC/318/2010, de 29 de gener (DOGC núm. 5567-15.2.2010) de convocatòria per a la concessió de subvencions a consells comarcals, ajuntaments de Catalunya i ens que en depenen, per a la programació estable d'accions de promoció de la lectura a les biblioteques públiques de Catalunya, corresponents a l’any 2010.
Aquests ajuts, adreçats a consells comarcals i ajuntaments de menys de 50.000, tenen per finalitat donar suport als projectes dirigits a la millora de les habilitats lectores i l'augment qualitatiu i quantitatiu en l'ús dels serveis bibliotecaris en l'àmbit de les biblioteques públiques de Catalunya.

Un total de 31 projectes han estat seleccionades i la suma total dels ajuts concedits és de 100.000 €.


VISITEM LA BIBLIOTECA. Discapacitats, és un projecte que ofereix la biblioteca per fomentar el gust per la lectura a col·lectius minoritàris, els discapacitats.