24 de març 2009

Visita a la biblioteca de la Televisió Cultural Catalana per Internet Si Es.TV


DIMARTS 24 DE MARÇ van ser entrevistats a la sala de literatura de la biblitoeca Marcel·lí Domingo una representació de escriptors ebrencs:
Gerard Vergés, Jesús M. Tibau, Francesca Aliern i Esteban Martín.

ENLLAÇ A TV INTERNET

Club de Lectura Fàcil Març: "Dr. Jekyll i Mr. Hyde" de Robert Louis Stevenson


El Dr. Jekyll i Mr. Hyde narra el perillós experiment científic que un dia decideix fer un prestigiós i honorable metge de Londres, el Dr. Jekyll. Les terribles conseqüències d’aquest experiment són inimaginables... A través dels diferents personatges, el lector descobrirà què va passar realment. En aquesta obra, l’autor planteja la lluita entre el bé i el mal que es dóna en l’ésser humà. Es tracta d’una novel•la sensacionalista i atractiva que mai no ha deixat indiferent ningú.

L'exposició ExpokW: Una aproximació a la cultura energètica a la biblioteca fins el 25 d'abril





L’Expo kW ens ofereix de forma resumida i entenedora un seguit de respostes a tots aquells dubtes i preguntes que sempre ens formulem envers el món de l’energia.
Al llarg de l’exposició serem capaços d’identificar i relacionar aquells aspectes més rellevants de l’energia, tant de l’ús que en fem a les nostres llars com del seu origen. D’altra banda l’Expo kW també ens mostra un dels factors actualment més transcendentals envers la problemàtica del canvi climàtic, el diòxid de carboni (CO2), i la seva relació amb els combustibles fòssils
Els elements de l'exposició són:

- 15 pòsters explicatius

- 27 fitxes presentades en 2 carpesans pels visitants que vulguin aprofundir l'informació de l'exposició

- 4 equips d'energia renovable: una cuina solar, una placa solar tèrmica, una placa solar fotovoltaica i un aerogenerador.

El contingut de l’ExpokW està integrat per pòsters diferenciats en quatre blocs que ens defineixen els seus objectius