3 de març 2010

ARGUS nou catàleg de les biblioteques públiques de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre.

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura ARGUS, el nou catàleg de les biblioteques públiques de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre.


Argus dóna servei a 142 biblioteques i unifica 4 catàlegs. També s'augmenta el nombre de documents en préstec i el seu termini

Exposició itinerant “Una literatura diferent, dones escriptores” fins el 25 de març

Avui a Catalunya, i arreu del món, comptem amb un nombre molt important de dones que escriuen, de dones que fan literatura: novel·la, poesia, assaig, narrativa, ... i les obres d’aquestes dones són llegides per un públic molt ampli i heterogeni.
Tanmateix, no es pot entendre la riquesa narrativa catalana actual sense tenir present l’esforç de les autores que ens han precedit en el temps. Els èxits d’avui són fruit, també, de la tasca de totes les escriptores, que a través de la seva obra, ens han transmès sentiments, opinions i experiències i que ens han mostrat la seva pròpia visió del món.

Aquesta exposició vol fer visible el treball de les dones en l’àmbit de la literatura catalana, així com la incidència de les seves aportacions a la producció cultural del nostre país.