30 de març 2015

POSTRES DE MÚSIC és el llibre més representatiu de Jesús M. Tibau per a ser portada gegant de llibres al carrer a la Fira del Llibre Ebrenc de Mora d'Ebre 2015.


I aquests dos xiquetes han estat els que han tret la butlleta de la Mariola Castaño, guanyadora de 2 entrades per a un espectacle de Litterarum de la Fira del Llibre Ebrenc.
RESULTATS : ('Postres de músic': 19 vots; 'Tens un racó dalt del món': 10; 'Vertigen d'un trapezista': 7 vots; 'Molles per no perdre'm': 1 vot; 'Per no perdre'm les molles' : 1 vot; 'Una sortida digna' : 1 vot) TOTAL:39 votacions.
Dilluns 30 de març, a les 14h. Biblioteca Tortosa.

Club de Lectura 'El projecte Rosie' de Graeme Simsion.


Coordinadora Sílvia Panisello. Divendres 27 de març, a les 19,30h, a la biblioteca de Tortosa.

errada “Salut i malaltia en la literatura clàssica catalana” a càrrec de Miquel Àngel Arasa (veterinari i filòleg)


Durant l’Edat Mitjana i el Renaixement es van produir grans canvis socials, culturals i econòmics, que van portar a un creixement del saber mèdic, la creació de les Universitats va portar a la transformació de la medicina, d’una pràctica merament empírica a una altra basada en coneixements científics. Naturalment, aquesta evolució de la societat queda reflectida en els escrits literaris de l’època, i això és abundant en la literatura catalana de l’època.

Per parlar-nos-en, el proper dia 26 de març, a les 7 de la tarda, a la sala de conferències de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, de Tortosa, Miquel Àngel Arasa, veterinari,  filòleg i secretari de la Filial de Tortosa i Terres de l’Ebre de l’Acadèmica de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears impartirà la conferència “Salut i malaltia en la literatura clàssica catalana”.

Dijous 26 de març, a les 19, a la biblioteca de Tortosa