21 de des. 2013

Inauguració de l'Exposició 'On la terra es fa art', col·lectiva d'artesans de les Terres de l'Ebre












LA SANG I EL VI ES RETROBEN per segona vegada desprès de la inauguració a la FESTA DEL VI DE GANDESA el passat novembre en una exposició que porta per títol “ON LA TERRA ES FA ART".

ÉS tracta d’una mostra de peces  d’artistes de diferents formats i materials, més d’una vintena d’artistes ebrencs que participen en aquesta exposició inspirada en el vi com a emblema que homenatja a les víctimes de la Batalla de l’Ebre, un dels capítols més traumàtics per a la història de la nostra ciutat i que Amb motiu de la commemoració dels 75 anys de la Guerra Civil.


Els artesans han volgut recrear amb la seva disciplina allò que representa el vi com a emblema d’una terra que ha viscut un sanguinari i macabre capítol que encara perdura en la memòria i en la mirada de molts de nosaltres i amb les seves mans han concebut una obra realitzada expressament per a l’ocasió.
   
A l'acte va assistir el Sr. Emili Lehman, Regidor de Turisme, Daniel Esteve Roig, ideòleg de l'exposició- La casa dels abeuradors - Art turisme de Gandesa, Ana Balart de l’Associació artesans de les TE i Francesc Ferré  del Celler Frisach de Corbera d’Ebre.