21 d’ag. 2013

Fins el dia 15 de setembre els usuaris de les biblioteques municipals podran participar en el Joc dels llibres recomanats

La iniciativa és una  de les més de 200 activitats programades per la 31a Setmana del Llibre en Català.
A partir de dilluns 22 de juliol i fins el dia 15 de setembre els usuaris de les biblioteques municipals podran participar en el Joc dels llibres recomanats. La proposta consisteix en què els usuaris de la biblioteca localitzin els tres llibres seleccionats que porten els cercles del joc i enviïn aquesta informació juntament amb una sèrie de dades (nom i cognoms, edat, nom de la biblioteca i població), al correu electrònic de La Setmana (secretaria@lasetmana.cat). D’aquesta manera podran entrar en el sorteig d’un obsequi consistent en una ruta literària i en un lot de llibres.

L’objectiu de la campanya és que les biblioteques públiques catalanes siguin ambaixadores de la 31a edició de La Setmana del Llibre en Català, donant-la a conèixer en les seves poblacions i contribuint a fomentar la descoberta i lectura de llibres en català mitjançant els títols que se seleccionen per al Joc dels llibres recomanats.

Per a més informació http://www.lasetmana.cat/

0 comentarios: